website created by
orbie computersFelsőfokú szakképzés – Vyššie odborné štúdium


Érettségi bizonyítvánnyal rendelkezők részére hároméves felsőfokú szakképzést (vyššie odborné štúdium) biztosítunk két új tanulmányi programban:

6335 Q nemzetközi vállalkozás - 6335 Q medzinárodné podnikanie

6318 Q szállodák és utazási irodák menedzsmentje – 6318 Q manažment hotelov a cestovných kancelárií 

- A szakképzés keretén belül felsőfokú szakmai képesítés szerezhető, a tanulmányok sikeres befejezése után az abszolvens jogosult a DiS. (diplomás specialista) titulus használatára, melyet hivatalosan a vezetéknév után vesszővel elválasztva írunk (Jozef Novák, DiS.). Az elért végzettségről az iskola abszolvensi bizonyítványt és abszolvensi oklevelet állít ki.Iskolánk a 2015/2016-os tanévtől hároméves felsőfokú szakképzést indít nappali tagozaton:

6335 Q nemzetközi vállalkozás - 6335 Q medzinárodné podnikanie 

- A tanulmányi időszak 3 év, amely alatt a diákok elméleti és gyakorlati oktatásban vesznek részt. Elsajátítják a sikeres vállalkozás minden fontos összetevőjét, betekintést nyernek az országok közti kapcsolatokba, külkereskedelembe, az Európai Unió szabványrendszerébe, három idegen nyelvet (angol, német, francia) tanulnak. A tanulmány abszolvensi vizsgával és abszolvensi munka megvédésével zárul.

6318 Q szállodák és utazási irodák menedzsmentje – 6318 Q manažment hotelov a cestovných kancelárií  

- A tanulmányi időszak 3 év, amely alatt a diákok elméleti és gyakorlati oktatásban vesznek részt. Elsajátítják a vendéglátóipar és az idegenforgalom minden összetevőjét, három idegen nyelvet (angol, német, francia) tanulnak, a gyakorlati oktatás során betekintést nyernek a vendéglátó-ipari egységek működésébe, marketingstratégiákat és menedzsmentterveket dolgoznak ki. A tanulmány abszolvensi vizsgával és abszolvensi munka megvédésével zárul.Felvételi követelmények: a középiskola sikeres befejezése és érettségi bizonyítvány

Jelentkezési lap letölthető itt: