website created by
orbie computers

 


    ŠIOV 2011 - 14. NEMZETKÖZI GYAKORLÓCÉG KIÁLLÍTÁS - POZSONY - 2011. december 1.

2011. december 1-jén iskolánk diákjai részt vettek az immár 14. alkalommal megrendezett Nemzetközi gyakorlócég kiállításon, amely Pozsonyban került megrendezésre. A kiállítást az idegenforgalmi szak diákjai három tanár kíséretében tekintették meg. A rendezvény célja az egyes gyakorlócégek bemutatása volt, amelyeket diákok üzemeltetnek iskolákon belül – így találkozhattunk több utazási irodával, rendezvényszervezéssel vagy éppen borászattal foglalkozó vállalattal is Európa több országából, köztük Szlovákiából, Bulgáriából, vagy Romániából. A látogatóknak lehetőségük nyílt az információszerzésre a vállalattal és a kínált termékeikkel kapcsolatban, illetve azok fiktív megvételére is.

A színvonalasan megszervezett, látnivalókban gazdag kiállítás kellemes élményt nyújtott mind tanáraink, mind diákjaink számára, akik elhatározták, hogy a jövőben ők is szeretnének részt venni a rendezvényen – s ha lehetőség engedi, mint kiállítók a Royal Tourism utazási irodával.

Iskolánk a 2011/2012-es iskolai évben elindította gyakorlócégét, ezért a pozsonyi rendezvény megtekintése a jövőre nézve hasznos és tanulságos volt.