website created by
orbie computers

 


    Gyakorlócégünk a Nyílt Napok alkalmával 2012. január 25-26.

A mi szakunk az idegenforgalmi szolgáltatások, és ennek keretén belül működtetünk egy gyakorlócéget, amely a Royal Tourism Kft. elnevezést kapta. Ebben a hónapban kiállítottuk a Nyílt Napok alkalmával gyakorlócégünket. Számos vendég megfordult nálunk, kiknek bővebb információt nyújtottunk az iskolánkon működő szakokról, tevékenységekről, valamint a diákok bepillanthattak iskolánk életébe és működésébe.

Cégünk ezen a két napon utazásokat nyújtott fiktíven azoknak, akik betértek hozzánk. Különböző munkákat végeztünk, voltak közülünk olyanok, akik toborozták az embereket, szórólapokat osztogattak, beszéltek utazásainkról, hogy mit tartalmaznak, és hogy mire számíthatnak klienseink. Jelenleg 4 úttal tudtunk szolgálni.

Ezek a következők:

  • Pozsony (Bratislava): 3 napos = 128€
  • Pezinská Baba: 1 napos, síelés = 37€
  • Párkány – Esztergom: 1napos városnézés = 25€
  • Bajmóc (Bojnice): 1  napos városnézés = 34€

Gyakorlócégünk az iskolánk ebédlőjében volt megtalálható, amelyet osztályunk díszített, illetve előkészített. Cégünk – a 13 diák és atanárnőnk rengeteg munkát fektetett ebbe a két napba, amely január 25-én és január 26-án került megrendezésre. Mindenki a maximumot nyújtotta és ott segített, ahol szükség volt rá. Úgy érezzük, jól sikerült a bemutatkozásunk.A mi szakunk az idegenforgalmi szolgáltatások, és ennek keretén belül működtetünk egy gyakorlócéget, amely a Royal Tourism Kft. elnevezést kapta. Ebben a hónapban kiállítottuk a Nyílt Napok alkalmával gyakorlócégünket. Számos vendég megfordult nálunk, kiknek bővebb információt nyújtottunk az iskolánkon működő szakokról, tevékenységekről, valamint a diákok bepillanthattak iskolánk életébe és működésébe.