website created by
orbie computers

 


    CARSTYLING, TUNING SHOW, Budapest - 2014. március 21.

2014. március 21-én került megrendezésre Budapesten a Hungexpo területén a „CARSTYLING, TUNING SHOW”, nemzetközi bemutató, melyre iskolánk diákjainak sikerült bepillantást nyerni. Külön köszönet ezért iskolánk vezetőségének.

Ez a kiállítás lehetőséget adott szakmailag megismerkedni a karosszéria tervezésével, átépítésével, a fejlesztési irányzatok alapelveinek, megvalósítási módozatainak titkaival.

A bemutatók igazán érdekesek voltak. A diákok megtekinthették a valóságban azt, amiről az órákon tanultak és esetleg tanulni fognak. Érdekes volt látni, hogy hogyan valósul meg egy - egy szakmai elképzelés a styling és a autotuning berkeiben, hogy hogyan néz ki egy - egy koncepció, s  a valóságban, ki – ki  a maga módján hogyan értelmezi azt.

2014. március 21-én reggel 7 órakor 46 diák – autószerelőink az I.B, I.C, II.B,III.B és gépészeink az I.G osztályokból – indult útnak Európa egyik legszebb fővárosába BUDAPESTRE, 3 tanár – PaeDr. Bosnyák István, Ing. Fϋsi Nándor és Mgr. Horváth Zoltán – kíséretében.


Öröm volt számunkra elkísérni diákjainkat, s látni érdeklődésüket a tuningautók iránt. Reméljük, hogy a látottak segítenek nekik közelebb hozni az elméleti és a gyakorlati oktatást.