website created by
orbie computers

 


    AUTOSHOW VIENNA 2014, Bécs - 2014. január 17.

Iskolánk vezetősége ismét sokadszor lehetőséget adott diákjaink szakmai fejlődésére. Ezúttal ellátogathattunk Bécsbe, ahol magas szintű bemutatásra kerϋltek európai és Európán kívϋli autógyárak legújabb termékei. A bemutatók igazán érdekesek voltak. A diákok megtekinthették a valóságban azt, amiről az órákon tanultak és tanulni fognak. Nagyon sok új koncepciót lehetett látni, melyek emelték az amúgy is nagyon magas szintű kiállítást.

A diákok megismerkedhettek az autógyártás legújabb csodáival: autókkal, új típusú motorokkal, új dizájn irányzatokkal és koncepciókkal. A diákok csodálták a jelentős gépkocsi gyárak legújabb autóit, pl.: BMW, AUDI, TESLA, MERCEDES.

A tanárok számára nagy öröm volt, hogy a kiállítás folyamán igazi szakmai konzultációra kerϋlt a diákokkal, s az úton hazafelé is folytatódott a látottak elemzése.

Az autók mellett nagy élmény volt megnézni az idegenforgalmi és gasztronómiai részét a kiállításnak, mert így sok esetben nemcsak egyes országok autóit, hanem magát az országot és annak konyháját is megismerhették a technikusok is.