website created by
orbie computers

 


    Asztalitenisz verseny - 2011. április 13.

Idén is megrendezésre került az iskolai asztalitenisz verseny, mellyel megpróbálunk hagyományt teremteni iskolánkon. A 2010/2011-es tanévben még nagyobb volt az érdeklődés a pingpong iránt.

A döntő versenyt selejtezők előzték meg, amelyek a tornaórákon és a szünetekben zajlottak. Minden osztályból egy fiú és egy lány jutott az elődöntőbe, majd végül a döntőbe öt fiú és négy lány került. A döntő 2011. április 13-án volt, amelyet az igazgató helyettesek ünnepélyesen megnyitottak és sportszerű játékot kívántak az iskola sportembereinek.

A mérkőzések már délelőtt elkezdődtek. Egy fiúmeccset egy lánymeccs követett. A két csoport körmérkőzéseket játszott. A döntőbe Ruman Petra Ollé Ildikóval játszott, ahol végül Ruman Petra győzedelmeskedett sportszerű játékkal. A fiúknál döntő mecsre nem volt szükség, ugyanis Ozsvald Ottó az összes elődöntőt fölényesen megnyerte. Viszont a 3., 4. helyezésért óriási küzdelem zajlott Keszegh Adrián és Hervay László között.

Ezennel szeretnénk gratulálni az összes résztvevőnek, aki megmérettetett az idei pingpongversenyen. Természetesen minden sportoló értékes díjakat vehetett át személyesen az iskola igazgatónőjétől. A két csoport első három helyezettje értékes pingpong ütőket nyert, a két első helyen végzett diák hazavihette az iskola vándorkupáját, amelyet egy évig birtokolhatnak.

A résztvevő diákok, helyezések:

Fiúk:

Lányok:

1.Ozsvald Ottó

1. Ruman Petra

2. Szigeti András

2. Ollé Ildikó

3. Keszegh Adrián

3. Pásztor Laura

4. Hervay László

4. Varga Diána

5. Kozmér Zsolt

 

6. Juhos István